Etusivu Ajankohtaista Toiminta Sarastuksen Sanomat Historiaa Jäseneksi? Työelämään Ruokalista Lisätietoa Linkit Yhteystiedot Klubikokous

 

Klubitalo Sarastus

Vapaudenkatu 3
28100 Pori
(02) 6341 650

Aukioloajat:

Ma-To: 8-15
Pe: 8-13:45

 


 

Toiminta

Klubitalon toimintoihin voi osallistua oman kuntonsa mukaan. Klubitalolla ei tarvitse osata mitään etukäteen, sillä voit opetella työn toisen jäsenen tai ohjaajan kanssa. Luottamus omaan itseen ja osaamiseen nousee havaitessaan osaavansa tehdä eri asioita ja kuuluvansa yhteisöön, jossa jokainen jäsen on tarpeellinen. Klubitalolle on tervetullut pitkänkin poissaolon jälkeen.

Kuntoutussuunnitelma

Klubitalolla on tehdään kuntoutussuunnitelma kuntoutumisvalmentajan kanssa. Suunnitelmalla tarkoitetaan kuntoutustavoitteita, jotka koskevat Klubitalolla työskentelyä tai muita jäsenen tavoitteita.

Yksiköt

Toimistoyksikössä ja Viestintäyksikössä keskitytään muun muassa talous-ja viestintätehtäviin. Yksikön jäsenet toimittavat kuntoutumisvalmentajien kanssa Klubilehti Sarastuksen Sanomia, sekä hoitavat niin kirjanpidon, tilastoinnin kuin respankin ja yhteydenoton jäseniin.

Lounaskahvilan  työtehtäviin kuuluu ruuan suunnittelu, hankinta, valmistus, sekä tarjoilu. Lisäksi jäsenet valvovat kuntoutusvalmentajien kanssa ruo'an hygieniaa, vastaavat keittiötilojen puhtaudesta sekä kahvion toiminnasta. Myös juhlatilaisuus- ja vierastarjoilu kuuluu ravintolayksikölle. Lounaan valmistus rytmittää ravintolayksikön työpäivää. Katso viikon ruokalista.